Меню

Услуги

Този сайт е посветен на науката астрология и се разработва от група съмишленици.

В него ще има разнообразни астрологически инструменти достъпни за всеки един от потребителите на сайта.

След като се регистрирате получавате БЕЗПЛАТНО множество разнообразни астрологични функции:

1. Виждате безплатно хороскопа си, представен като за деца и като за професионалисти. Това е възможно като разцъкате иконките над картата - като малки сини човечета - посочете иконата и ще разберете за какво е. В България, това е единствения софтуер, който използва новооткритите планети. Това е безплатна опция, която никой не ви дава. Реално си настройвате хороскопа както желаете с множество налични възможности за настройки, което ви дават само най-мощните софтуери по астрология. Вижте специално иконата гаечен ключ и Хелп-въпрос.

2. Като си построите хороскопа веднага виждате, кои са най-важните фактори в него - както в самия чарт, така и в страни - в полето за анализ... Това е БЕЗПЛАТНО.

3. Имате възможност да видите къде и какво включват домовете, както и техните управители - БЕЗПЛАТНО.

4. Имате възможност да видите всички аспекти в хороскопа - БЕЗПЛАТНО - просто посочете една от иконите в ляво на картата, в самия чарт, а също и в страни - в полето за анализ и тълкуване.

5. Имате възможност да видите дали са налични над 170 конфигурации от планети като се анализират 3, 4 и повече планети свързани едновременно помежду си. Това е БЕЗПЛАТНО и това е ЕДИНСТВЕНИЯТ софтуер в света, който го прави, но това е напълно БЕЗПЛАТНО ЗА ВАС И ВСЕКИ ПОТРЕБИТЕЛ.

6. Можете напълно безплатно да си построявате и анализирате картите на ваши близки. Просто сменете датата и данните като кликнете върху тях. В хелпа е обяснено как.

7. Можете напълно БЕЗПЛАТНО да си построите транзит или прогресия на даден хороскоп - това са ключовите прогностични методи. Това става като кликнете на плюсчето в дясно горе на картата.

Надявам се да сте доволни от тези разнообразни и напълно безплатни възможности в сайта astrologia.bg - правим ги специално за хората, които искат да учат и изследват Вселената, която е изобилна и благодатна за всички души!

Очаквайте много скоро пълноценни инструменти за тълкуване и прогнозиране.

Влез в акаунта си
Моля изчакайте зареждането на вашите данни
Лунни фази